Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart vi har mulighet.
Close menu

Invisalign

Invisalign er plastskinner som brukes til å forflytte dine tenner litt etter litt.

De kan brukes til å behandle mellomrom mellom tennene, trangstillinger, overbitt og dype bitt. Det er ingen begrensinger på hva man kan løse med Invisalign men noen ganger kan det være andre typer regulering som kan passe bedre til å løse din bittfeil. Det vil du få informasjon om ved din konsultasjon.

Skinnene er spesialproduserte til å passe dine tenner og må byttes ut ca. hver 10 dag. Selv om de er gjennomsiktige er det mulig å se Invisalign skinnen så de er ikke helt usynlige. I noen tilfeller må du også sette på noen hvite klosser som heter attachements slik at tannforflyttingen går raskere.

Invisalign skinnene må du ha inne i munnen 23 timer i døgnet, men du må ta de ut når du spiser eller drikker (foruten vann)

Skinnene blir produsert i USA og du kan se sluttresultatet innen du begynner behandlingen da vi har avansert 3D teknologi på plass slik at du kan se om resultatet kan bli akkurat som du ønsker eller ikke innen du begynner behandlingen. Du vil også få mulighet til å se hvor lang tid din behandling vil ta.

Det er ikke vondt å ha på Invisalign skinnene, og det er generelt sett mindre ubehag med Invisalign en med andre typer tannregulering.

Besøk www.invisalign.com for å finne ut mer informasjon om Invisalign
INVISALIGN


Oversikt over Invisalign behandlingen

Etter at du har bestemt deg for å starte opp behandling med Invisalign tar vi en avstøpning eller scanner dine tenner med en 3D scanner. Det tar ca 20 minutter. Deretter sender vi dette til produksjon i USA. Det tar Ca 6 uker fra vi bestiller til du får skinnene i hånden og vi kan starte behandlingen din.

Når vi har fått skinnene kaller vi deg inn til oss, og i 90% av tilfellene må du før du får skinnene ha på noen hvite fester som heter attachements samt at vi må stripse(slipe) litt mellom tennene slik at tennene får den plassen de trenger for å kunne bli rette. Slipingen gjør ikke vondt men kan være litt ubehagelig.

Du får utdelt 3-4 skinner på starten og bytter selv hver 10 dag. Etter denne perioden kommer du tilbake til en ny kontroll hos oss før du får nye 3-4 skinner. Og slik holder vi på til behandlingen er slutt. Vanligvis er det Ca 25-40 skinner ved hver behandling. I noen tilfeller blir det etter at du er ferdig med de opprinnelige skinnene behov for det som heter refinement aligners. Det er 1-4 skinner extra skinner som brukes til siste finish før man blir ferdig.

Benytt kontaktskjemaet til å sende oss en melding, du kan også ringe oss på 69 51 61 69

Ønsker du å bestille førstegangskonsultasjon kan du trykke her for online timebestilling.