Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart vi har mulighet.
Close menu

Incognito

Incognito er regulering som festes på innsiden og er helt usynlig.
Det er verdens mest kjente system for innsideregulering er det raskeste alternativet som finnes for å få rettere tenner. Med Incognito kan alle bittfeil behandles raskt og smertefritt uten at noen kan se at du har regulering på. Innside regulering er like effektivt som utside regulering og er ofte et bra alternativ hvis man ønsker en løsning som ikke tar så lang tid som det vil ta f eks med Invisalign. Fordelene med Incognito er at den er produsert for dine tenner, den er derfor ikke så stor som andre typer innsideregulering og det er derfor mye mer komfortabel å ha på. Du kan se sluttresultatet før du begynner med behandlingen din og kjeveortopeden vil ved konsultasjonen informere deg om hvor lang tid det vil ta å løse din bittfeil. Du kan lese mer om Incognito her

Incognito

Det tar for tiden 6-8 uker fra du tar avstøpning til reguleringen er klar for å settes på. Det tar Ca 45 minutter, du må regne med at det blir ømt de første dagene. Dessuten er det normalt å bli litt sår på tungen. Det går over av seg selv. Er det noe som stikker får du utlevert voks som du kan legge der det stikker.

I noen tilfeller får man problemer med talen og man kan lespe litt de første dagene men dette er forbigående og de fleste har ikke noe problem med å snakke vanlig.

Benytt kontaktskjemaet til å sende oss en melding, du kan også ringe oss på 69 51 61 69

Ønsker du å bestille førstegangskonsultasjon kan du trykke her for online timebestilling.